1 sept. 2019

Lady S şi bodyguardul ( #1 Billionaires ) - Hanna Lee

SPOILER ALERT:
Nu vreau să te schimb, vreau doar să mă laşi să te ador.

Dacă ar trebui să descriu această carte printr-un singur cuvânt, aş zice că este electrizantă. Încă de la primele pagini te ţine captiv şi te introduce în această poveste de dragoste care îţi trezeşte toate simţurile şi îţi taie răsuflarea. Recunosc, nu am pornit cu aşteptări foarte mari, însă am fost foarte plăcut surprinsă atât de stilul în care Hanna Lee conturează lumea Sofiei şi a lui Nicholas, cât şi personajele în sine.




Pe lângă conţinutul vibrant, am adorat modul în care au fost creionate personajele. Ana Sofia Maria Catalina de Calabria m-a cucerit prin dorinţa de independenţă. Eu sunt adepta acestor cărţi, în care personajul feminin, deşi este pus la pământ de toţi şi subestimat, reuşeşte să le demonstreze tuturor din ce este făcută şi înfruntă cu curaj toate obstacolele. Şi Sofia nu este mai prejos. Crescută ca o ducesă şi controlată de toată lumea din jurul ei, plănuieşte să depăşească standardele ce i se impun şi să evadeze în State unde să îşi contureze propria identitate. Acum, femeie matură de afaceri, Sofia deţine afaceri de mare anvergură împreună cu cele patru prietene ale sale, dar şi 3 case pentru întâlnirile secrete. Un alt lucru care chiar mi-a plăcut a fost prietenia contruită între cele 5 fete. Fiecare cu un trecut problematic, reuşesc să se accepte una pe alta şi transformă defectele în calităţi.


Este primul bărbat după mulţi ani în care ştiu că pot să am încredere. Cu viaţa mea. Chiar şi cu trupul. Atâta timp cât nu îmi răneşte sufletul.

Cât despre Nicholas, el este un bodyguard însărcinat cu protecţia Sofiei. Însă este greu să rezişti între simţul datoriei şi o pasiune orbitoare, nu?! După cum spuneam şi mai sus, atracţia dintre cei doi îţi trezeşte toate simţurile şi te face să salivezi la propriu. Dar să nu credeţi că totul se rezumă la atracţia dintre cei doi. Avem parte şi de acţiune când viaţa Sofiei este pusă în pericol, iar el trebuie să aleagă calea corectă atât pentru a o salva pe această femeie care l-a pus pe jar, cât şi pentru a nu se lăsa distras de feminitatea pe care o emană aceasta.


-Numai un nebun te-ar refuza, Sofia. Sau cineva care ştie ce e mai bine pentru tine. Eu lucrez pentru tine şi sunt aici numai ca să te protejez. Nu am timp de joacă... joacă ce nu m-ar face decât să mă defocusez de la treaba mea şi asta ar putea să se sfârşească foarte urât. Nu îmi permit asta. Aşa că îmi fac treaba şi încerc să ignor sărutul acela.

Relaţia dintre cei doi? Interzisă, categoric interzisă. Am o slăbiciune pentru acestea, aşa că nu vă folosiţi de ea! Dar da, nimic nu e mai satisfăcător pentru un cititor de romance, decât momentul acela în care cei doi cedează tentaţiei şi prejudecăţilor, ca să facă loc pasiunii pure.


-Sofia... Taci. Dracu. Din gură. Şi lasă-mă să te sărut.

Deşi mi-aş fi dorit să fie puţin mai detaliată, pot spune că am devorat-o. Stilul autoarei este simplu şi uşor de procesat. Pe alocuri este destul de clişeică, dar într-un sens pozitiv. Sunt genul de persoană care apreciază un romance bun, incitant, în care personajele descoperă pas cu pas toată acea atracţie care se lasă cu scântei. Mi-a plăcut şi cum se îmbinau capitolele, astfel ai putut privi povestea din ambele perspective.

În concluzie, recomand această carte tuturor romanticilor incurabili ca mine. I-am dat 4,5 steluţe pe Goodreads. A îndeplinit tot ce caut eu de la o carte romantică şi pot sune cu mâna pe inimă că mor să pun mâna pe volumul 2.

Cartea se poate achiziţiona de AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu