18 dec. 2018

Te voi iubi mereu (Beaumont #1) - Heidi McLaughlin

Imagini pentru forever my girl
Descriere:Nu credeam sa ajung star rock. Îmi planificasem deja întreaga mea viata. Sa joc fotbal în facultate. Apoi în NFL (National Football League). Sa ma însor cu iubita mea din liceu și sa trăim fericiți pana la adânci bătrâneți. Am frânt doua inimi în ziua în care i-am spus ca plec. Eram tânăr. Am luat decizia corecta pentru mine, dar greșită pentru noi. M-am dedicat total muzicii, dar am uitat de ea, de parfumul ei, de zâmbetul ei.Iar acum ma întorc. Dupa 10 ani. Sper sa ii pot explica totul după atâta timp.Tot pe ea o voi iubi mereu!

Imagine similară 

Bună, dragilor!

Am revenit la voi cu noua mea obsesie de la Leda. Și când spun obsesie mă refer la terminatul cărții și a filmului într-o singură zi . Și da, am acționat ca o adevărată fangirl și pe tot parcursul filmului mă gândeam ,, Hey , asta nu a fost așa” sau „Iarăși au înlocuit personajul”. Cred că partea cea mai nașpa a fost că atunci când am văzut filmul mi-am urât personajul preferat ( tobele vă rog): Liam Page/Westbury.

Subiectul este destul de comun în rândul cărților YA. Tipica majoretă se îndrăgostește de renumitul jucător de fotbal, care este și cel mai popular/arătos/macho dintre toți. Ceva se întâmplă și totul se distruge , iar povestea lor revine peste ani. Am fost mai mult atrasă de modul în care autoarea prezintă povestea lor de dragoste. De obicei nu îmi plac genul de cărți în care protagoniștii au un copil, pentru că prefer ca totul să se concentreze strict pe romance. Dar jos pălăria, ce mai?!
Fraza „a devora o carte” chiar s-a aplicat aici, pentru că am fost atrasă de la prima pagină ca de un magnet. Inițial am pus cartea în coș doar pentru că avea un preț super accesibil pe Librărie.net, dar am realizat că nu a fost o greșeală. Cartea pare scurtă dar este foarte densă și prezintă o acțiune constant alertă. Ea prezintă povestea din 2 perspective : Liam și Josie. Pur și simplu m-am topit de fiecare dată când unul dintre ei avea flashback-uri despre relația lor de dinainte de „incident”. Totul a fost în genul ăla de bomboană extrem de dulce.

Liam se întoarce după 10 ani în orașul său natal. Acum el este mare star rock, urmărit tot timpul de femei , ceea ce se pare că nu îl deranjează. Între timp Josie și-a construit o viață în micul orășel Beaumont. Ea deține o florărie, își crește băiatul de 9 ani, Noah, și a creat o relație strânsă cu prietenul ei din liceu, Nick. Dar toate acestea se schimbă treptat când Liam și Josie se reîntâlnesc și scânteia aceea pornește focul pasiunii. Rămâne de văzut dacă se vor arde, sau vor găsi o cale de a coexista, găsindu-și fericirea.

Când iubești pe cineva, pur și simplu știi cum stă treaba.


Cred că cel mai mult mi-a plăcut sentimentul acela cozy pe care mi l-a transmis cartea. Pur și simplu citeam și citeam și nu mi-am dat seama cum trecea timpul. După cum am precizat și mai sus, Liam a fost personajul meu preferat, pentru că a fost atât de sensibil și dule și faptul că am putut pătrunde în mintea lui m-a umplut de emoții. Ceea ce este complet opusul a cum m-am simțit pe parcursul filmului,unde l-am văzut ca pe un personaj cu totul imatur și impulsiv. Josie a fost puțin cam reticentă în carte și am simțit că mereu aștepta ca Liam să greșească pentru a-l îndepărta. Dar se înțelege acest lucru având în vedere trecutul lor.

Niciodată nu le-am răspuns fanilor că îi iubesc și nici n-o s-o fac.Nici măcar unui gest nevinovat ca acesta. Am iubit o singură persoană în viața mea, așa că asemenea cuvinte îi aparțin iubitei mele, iar acum și fiului meu.

Dacă doriți să citiți cartea ( adică TREBUIE să o citiți pentru că o să vă schimbe complet) trebuie să o faceți pe playlistul de pe Spotify.Pur și simplu a fost divin cum se completau și am simțit că intru în transă cu toată atmosfera aceea.E o carte ușoară, scurtă și excelent scrisă, așa că nu aveți nimic de pierdut. Eu o recomand din tot sufletul, iar pentru cei care au citit-o : cum vi s-a părut?

Cartea o găsiți atât pe site-ul editurii Leda, cât și pe Librărie.net,  Elefant și Libris.

Imagini pentru forever my girl

Alte fragmente/citate:

Nu am ce să-i spun să o pot ajuta să găsească raspunsurile,doar timpul o poate face. Iar timpul doare.

-Despre cine cânți?
-Despre tine.
-Despre mine?
-Numai despre tine, Jojo. 

Stau în fața ta , Josie. Tu trebuie doar să te întorci. 

2 comentarii:

  1. Salutare! Unde pot vedea acest film ca nu e de gasit nicaieri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Incearca aici: https://topfilmeonline.net/forever-my-girl-2018-online-subtitrat-in-romana/

    RăspundețiȘtergere