2 feb. 2018

Unboxing + colaborare nouă


        Bună , dragilor! Sunt atât de entuziasmată ! Sunt mândră să vă anunț că am început o colaborare nouă cu cei de la Stepout  Publishing House care mi-au trimis trei cărți de la un autor român, și anume Daniel Zărnescu. 
        Înainte să vă las descrierea lor, vreau să vă spun că nu credeam că voi ajunge atât de departe cu blogul meu și vă mulțumesc din suflet pentru că sunteți alături de mine atât aici, cât și pe contul de Instagram.

       Prima carte la care vreau să fac referire este „Revolta Akienilor”, o carte lansată chiar zilele trecute ,care atrage atenția atât cu ilustrațiile sugestive din interior, cât și cu povestea adoptată de autor.
   Recenzia este AICI

Despre Carte

Un copil de 11 ani vrea să devină scriitor. Gândurile și trăirile pe care le are în timp ce scrie se materializează într-un trib de sălbatici care îl urmărește peste tot pe unde se duce.

Pentru cine este cartea?

  • iubitorii cartilor de aventura si beletristica
  • copiii mai mici sau mai mari care vor sa isi mai scoata ochii din tableta
  • artistii care se lupta cu demonii interiori ai creatiei
  • perfectionistii care se critica in mod constant
  • pasionatii de dezvoltare personala si psihologie
  • cititorii fideli ai lui Daniel Zarnescu
            A doua carte este „ O luptă de dinainte pierdută” , o carte pe care chiar eu am solicitat-o deoarece am fost atrasă de coperta superbă , dar și de titlul sugestiv care mă face să intru direct în poveste. Din câte am citit are ca subiect principal viața și  greutățile cu care se confruntă oamenii, dar mai multe detalii vă voi da într-o viitoare recenzie.
           O găsiți aici: http://www.stepout.ro/carti/o-lupta-de-dinainte-pierduta/



Descriere:
 “Nu am mai trăit aşa intens, citind, de mult. Am plâns, am zâmbit, m-am revoltat, m-am entuziasmat. […] acum că am terminat-o, îmi dau seama că titlul e perfect. E despre viaţă. Cine s-ar fi gândit? Nici eu, deşi ştiam în mare despre ce e vorba, nu am anticipat asocierea asta între "luptă" şi "viaţă". O să fie o explozie cu cartea asta." - Elia ApetroaieTOATE INCASARILE OBTINUTE DIN VANZAREA CARTII - VOR FI DONATE IN SCOPURI UMANITARE

Având în vedere interesul mare pentru carte - există şansă întârzierii livrărilor, în funcţie de stoc şi de tirajele scoase la tipografie. Livrarea se va face începând cu dată de 27 Noiembrie 2015.
POVESTEA DIN SPATELE CĂRȚII
 

        Mi-a fost foarte greu să scriu această carte. Am retrăit toate stările din acea perioadă, anxietatea, durerea, frica.
Dincolo de titlul care pare fatalist şi de începutul foarte “greu” şi emoţional, cartea este în esenţă un manifest al celor care pot face o schimbare. Faptul că o bătălie e pierdută de dinainte, nu înseamnă că nu trebuie să lupţi. Trebuie să lupţi până la capăt cu toate resursele de care dispui.
Şi fiecare luptă care se duce, fiecare tragedie care se repetă, duc la un prezent mai bogat în resurse. După orice bătălie pierdută se naşte întrebarea “ce pot să fac în continuare?”. Sau “cum pot să lupt în continuare”.
Mama mea a luptat până în ultima clipă. Şi am avut victorii punctuale. Multe. Deşi doctorii nu îi dădeau mai mult de câteva luni, a durat aproape doi ani. Doi ani care contează imens pentru toţi. Am putut să râd alături de ea, să plâng alături de ea, să mă bucur de ea. Să fac fiecare clipă să conteze un pic mai mult
Am luptat cu boala asta cu fiecare celulă a corpului meu. Am cedat de multe ori. Apoi am luat-o de la capăt. Şi adevărul mi-e martor: nimeni nu spune povestea. Povestea REALĂ. Nimeni nu spune cât de important este să lupţi în această bătălie care PARE de dinainte pierdută. Şi nimeni nu spune cum se va desfăşura această bătălie. 



             Ultima  carte, de care sunt foarte încântată este „ Esența eficienței” . Sincer, cărțile de dezvoltare persoanlă sunt ieșite din zona mea de confort ,dar sunt foarte curioasă să aflu cum mă poate schimba acest gen de carte.
   O puteți găsi aici: http://www.stepout.ro/carti/cartea-esenta-eficientei/

Imagini pentru esenta eficientei
Esenta Eficientei, abilitatea de obtine orice obiectiv iti pui in minte:- Indiferent de cat de lenes, dezorganizat sau lipsit de rezultate esti, iti va arata ce sa faci pentru a construi propria ta misiune personala
- Cea mai buna carte pe care am scris-o pana acum
- Tipuri de gandire si cum influenteaza ele viata ta (cel putin 9/10 oameni isi dezvolta un tipar nociv de gandire, care atrage lipsa de rezultate si incapacitate de evolutie personala)
- Amprenta rezultatelor (sau cum arat un rezultat, din prisma cuiva care obtine performanta)
- Diferenta dintre obiective, dorinte, visuri, decizii si scopuri - cum sa iti materializezi dorintele pornind de la un simplu gand
- Sisteme de lucru pe obiective, strategii de vizualizare si definire a obiectivelor, tehnici de productivitate
- multe, multe altele




Pentru mai multe detalii : http://www.stepout.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu